Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Mobilház képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
 Divano Design Kft.

Divano Design Kft.

A Divano Design 2007 óta foglalkozik az ismert olasz bútor márka, a G∓ Group, ülőgarnitúráinak és kanapéinak hazai forgalmazásával. Az olasz gyártó termékei Európa számos országában közkedveltnek számító bútordarabok, hiszen se minőségükre, se az általuk nyújtott kényelemre nem lehet panasz. Ezt bizonyítja a cég mottója is: 'A kényelem, a minőség és az ár egyensúlya'.

 Italia Box Kft.

Italia Box Kft.

A konténerek egyedi igények szerint kerülnek, összeszerelésre gyártásra nagy raktári készletre való betárolás teszi lehetővé, hogy a kívánt konténert akár 2 munkanapon belül átveheti kulcsrakészen. A Konténereket igégy szerint szállítjuk az Ország és az Unio egész területén.Darus gépjárművel szállítunk, hogy önnek ne legyen gondja, hogy hagyan kerül a konténere a kijelölt helyre. Szállításról kérjen ( elérhetőségeink valamelyikén ) ajánlatot.

 Metalucon Kft.

Metalucon Kft.

A Metalucon Kft. évi 355.000 m2 térelhatároló, valamint évi 120.000 m2 épületgyártó kapacitással rendelkezik. Cégünk magas színvonalú termékeivel és szolgáltatásaival folyamatosan meg kíván felelni a megrendelői, tágabb értelemben a piaci környezete növekvő minőségi igényeinek.

 MobilházPortál

MobilházPortál

A Horizontól kiemelten energiatakarékos építési rendszer. Európai bevezetését Dienstmann Tamásnak köszönhetjük. Dienstmann Tamás alapító tulajdonos 34 évig élt kanadában, ahol először nyomda és reklámiparral foglalkozott. Harminc éven keresztül központi szerepet töltött be életében a sport. Kajakversenyzőként kezdte, majd klub, tartományi és olimpiai edzőként rengeteg tapasztalatot szerzett. Komoly kihívást jelentett az életében az 1976-os Montreáli Olimpia, hiszen itt nem edzőként, hanem sportigazgatóként kellett helytállnia. Az Olimpiai szervezés kapcsán került az építőiparral közelebbi kapcsolatba. A későbbiekben Los Angelesben, Szöulban és Barcelónában szervezési és építési tanácsadóként közreműködött, ezután elindította Kanadában a saját építőipari vállalkozását. A rendszerváltás után rövidesen Magyarországra költözött, és megalapította 1992-ben a Contactrade Kft-t. Megalakulásakor a cég kanadai bitumenes zsindelyek és egyéb építőanyagok Import-exportálása mellett, kis és nagykereskedelemmel foglalkozott, országszerte 120 viszonteladóval ma is működő hálózatán keresztül. A cég eredményes működése lehetővé tette, hogy 1996-ban dél-Pesten egy közel kéthektáros telephelyet vásároljon, amely ma is a cég központi irodája, raktárbázisa és gyártó, szerelő csarnokainak színhelye.

6 millióból családi ház

6 millióból családi ház

A mobilházak Amerikában és Európában már elterjedt lakóépületek, de nálunk még gyerekcipőben jár ez az építkezési forma. Pedig olcsón lehetne így lakáshoz jutni, hiszen 4 millió forintnál kezdődik a hazai építésű, téliesített mobilházak ára. A jogi szabályozás azonban egyelőre hiányos.

Agiron Kft.

Agiron Kft.

Az Agiron Kft. 2003 márciusában alakult két magánszemély részvételével. A Társaság fő tevékenysége a kereskedelem terén fa fűrészárú és egyéb építőipari termék importja volt, a szolgáltatásban pedig fővállalkozásban folytatott iroda, lakás és ház felújítások, átépítések, átalakítások voltak.

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet Ingatlant keres vagy eladna? Hirdesse, vagy találja meg álmai ingatlanát az Albikereső.hu portálon ! Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, INGYENES értesítő szolgáltatással. A regisztráció és a hirdetés elhelyezés is teljesen ingyenes !

Alfaház Mobil

Alfaház Mobil

Mobilház gyártás, értékesítés, mobilház eladás, forgalmazás. Szélességük általában nem haladja meg a 3 métert, a közúton való szállíthatósága végett, a hosszúságuk 6-10 méter között változhat. Nagyobb mobilház is kialakítható, két mobilház egymás mellé helyezésével, és belső terük egybenyitásával. A mobilházak alaprajza, új mobilház rendelése esetén tetszőlegesen választható. A mobilházakat teljesen kulcsra kész állapotban, bútorozva szállítjuk. Természetesen lehetőség van bútorozatlan mobilház megrendelésére is. A mobilházak alap felszereltségként tartalmazzák a szabványos közmű csatlakozási lehetőségeket, illetve opcióként fűtés, vagy légkondicionáló rendelhető hozzá. Az általunk gyártott mobilházak belső terének kialakításánál figyelembe vehetők a mozgáskorlátozottak, és kerekes széket használók igényei is. Az épületeket egyedi igények szerint, tetszőleges kialakítással, és méretben is elkészítjük.

Hirdetés
All Light Kft.

All Light Kft.

Munkatársaink hosszú évek óta a világítástechnikai piac aktív résztvevői. Az elmúlt években számos magyarországi ingatlanberuházás világításának tervezésében, lámpatestek és világítástechnikai berendezések beszállításában vettünk részt. Széleskörű kereskedelmi és műszaki tevékenységünk elismeréseképpen több, világszerte ismert gyártó szavazott nekünk bizalmat.

Angol Használt Mobilházak

Angol Használt Mobilházak

'Ha minket választasz, megvásárolhatod mobilházad nagyker áron, sok százezer forintos megtakarítással, vagy a meglévő pénzedért újabb, szebb, felszereltebb mobilházat vehetsz... Cégünk 2006-ban kezdte el bevezetni az angol mobilházakat a magyarországi piacra. Több száz családot segítettünk eddig mobilházhoz, melyből jó néhány weboldalunkon a Referenciák menüpont alatt megtekinthető, továbbá Mi rendeztük meg 2009 - 2010 Mobilház Szépségversenyt Magyarországon. Rengeteg referenciaházunk (mindenféle árkategóriájú, felszereltségű) van országszerte, melyeket ügyfeleink - vásárlás előtt - akár személyesen is megtekinthetnek. Lehetőségük van első kézből, hiteles forrásból tudomást szerezni a mobilházas élet előnyeiről, hátrányairól, gyakorlati tapasztalatokról. 2014 év elején úgy döntöttünk, új fejezetet nyitunk, lehetővé tesszük azt a magyarországi emberek számára, hogy pénztárcájukhoz képest, a lehető legjobb minőségű mobilházat vegyék meg. Ennek értelmében kidolgoztunk egy - magyarországi mobilházpiacon teljesen egyedülálló - új értékesítési formát, mely ügyfeleink számára nagyon sok százezer forintos előnnyel jár, figyelembe véve a hazai mobilház kereskedők árait. Hívj minket!'

B&B

B&B

A B& Architektus Kft 18 éve folyamatosan jelen van a magyar építőipar szolgáltatóinak piacán. 1995-ben kezdte meg tevékenységét, ezalatt sok újdonsággal ismertette meg a magas színvonalú termékek iránt érdeklődő ügyfeleit, partnereit.

Bagdad

Bagdad

Honlapunkon bemutatjuk üzletünket, amely Óbudán, a Bécsi úton található. A keleti szőnyegek iránt érdeklődők kb. 80 nm-es alapterületen gyönyörködhetnek és válogathatnak a legszebb iráni, afgán, pakisztáni és más kézi csomózású szőnyegekben. Célunk, hogy szőnyegeink mindenféle méretben, minőségben és típusban elérhetőek legyenek boltunkban. Az alacsony és közép árfekvésű szőnyegek mellett, a kiemelkedően jó minőségű szőnyegeken keresztül rendkívül nagy választékot kínálunk exkluzív iráni selyemszőnyegekből is.

Barcsmetál

Barcsmetál

Cégünk a gépészeti tervezés és gyártás mellett, több évtizedes szakmai tapasztalatok alapján gyártja a 20'- as (ISO IC) és ettől eltérő méretű konténereket. A konténerekben lakóhelyiségek, szociális blokkok, konyhák, irodák, műhelyek képezhetők ki, és különféle technológiák- víztisztító, kazán ... helyezhetők el. A TÜV engedéllyel is rendelkező konténerekben veszélyes anyagok tárolhatók.

Be light Kft.

Be light Kft.

Célunk, hogy olyan világítási kultúrát valósítsunk meg, amely elsősorban emberközpontú, ergonomikus és teljes mértékben illeszkedik környezetéhez. Emellett megfelel a felé támasztott igényeknek, különös tekintettel az energiatakarékos megoldásokra.

Beta-floor Kft

Beta-floor Kft

Cégünk minőségi melegburkolati termékekkel,műfű, szőnyegpadló, PVC padló, lamináltpadló és ezek kiegészitőinek kis-és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik 1993-óta. Teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére a kiskereskedelmi üzletünkben: helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás. Melegburkolatok és a beltéri ajtók bemutatásával. Több éves szakmai tapasztalataink eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített termékek maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki mind esztétikai szempontból. Célunk, hogy az általunk beépített melegburkolati rendszerek használatakor megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék, jól döntöttek, amikor minket választottak.

Bomstal

Bomstal

Évente több tízezer megrendelőt szolgálunk ki nemcsak Lengyelországban, de az Európai Unió más országaiban is. A magas darabszám lehetővé teszi az alapanyagok olcsóbb beszerzését, a gyártás hatékonyságának növelését és ezáltal a legolcsóbban adhassuk Önöknek a mobilgarázs, könnyűszerkezetes garázs, autó garázs termékeinket. A több tucat járművet számláló szállítmányozó részleg szakképzett, megbízható szerelőkkel segíti a mobilgarázsok szervezett célba juttatását.

Tuti menü