Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Brokerhouse - Immoverzum [2. oldal]
részletek »

Mobilház képes leírás: Brokerhouse - Immoverzum [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Brokerhouse Kft.

Brokerhouse Kft.

A Brokerhouse Országos Ingatlanközvetítő Hálózat vállalkozó szellemű megyei/területi vezetőket keres hosszú távú együttműködésre hálózatának kiépítéséhez, bővítéséhez. Olyan ambiciózus és dinamikus munkatársakat keresünk, akik már rájöttek, hogy sem a franchise szerződésekkel dolgozó irodákkal, de sem önállóan saját irodát működtetve nem tudtak kellő mértékben kibontakozni, esetleg kezdő ingatlanközvetítők és vágynak egy európai szintű versenyképes kereseti lehetőségre.

Civispanel Kft.

Civispanel Kft.

Cégünk 2007. évi megalakulása óta foglakozik I. illetve II. osztályú Szendvicspanelek és Földmunkagépek forgalmazásával. Vállaljuk csarnokvázak és komplett csarnokok kivitelezését is. Telepünkön jelenleg 10.000 m2-en tároljuk szendvicspaneleinket, trapézlemezeinket és földmunkagépeinket, melyet folyamatosan bővítünk, frissítünk. Termékeink, szolgáltatásaink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. Ügyfeleink részére gyors, pontos kiszolgálást biztosítunk.

Csaba Szőnyeg Kft.

Csaba Szőnyeg Kft.

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. Az 1983-ban megalapított Grafier Kft. 2004-ben átvette a több, mint 50 éves múltra visszatekintő Csaba Szőnyegszövő Szövetkezetet. Így Magyarország egyik legrégebbi kéziszövő hagyományokkal rendelkező cége él tovább a Csaba Szőnyeg Kft.-ben.

Diego Kft.

Diego Kft.

A Diego kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A Diego mára már több, mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában összesen 125 Diego áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

Dinizon Bt.

Dinizon Bt.

Cégünk 2001 óta foglalkozik parketta, padlószőnyeg, PVC, parafa és azok kiegészítőinek értékesítésével. Üzletünkben mindenféle parketta megtalálható, legyen akár laminált parketta, szalagparketta, csaphornyos parketta, kétrétegu parketta, egzotikus parketta, stb.

Domino Mobile House

Domino Mobile House

Filozófiánk szerint a modern építészetnek, az új építészeti megoldásoknak tükröznie kell az elhivatottságot a környezet, a természet megóvása, a fenntartható fejlődés biztosítása iránt. Ez az egyetlen olyan gondolkodásmód, ami valódi választ ad arra a kérdésre, hogy hogyan tudjuk úgy fejleszteni, növelni az ember által épített tereket, hogy közben nem romboljuk környezetünket, sőt kifejezi azt a holisztikus tudatosságot, amelynek szükségszerűen meg kell lennie a XXI. század felelősségteljes építészében. Az építészet jelentősen befolyásolja a mindennapi életet, viszonya interaktív az emberek életmód, és gondolkodásbeli mintáival, azaz egymást alakítják, magába foglalva a hely kulturális dimenzióit. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek olyan irányba befolyásolják a gondolkodást, az új igények kialakulását, ahol a fő érték a természettel való harmónia újraépítése, a 'békés egymásnak'-élés, a fenntartható fejlődés. Emellett természetesen alapvetésnek tartjuk, hogy az épületeink mind esztétikai, mind gazdasági és hosszútávú finanszírozási szempontoknak maximálisan megfeleljenek.

EmotionHome Kft

EmotionHome Kft

Az 1991-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú kft, amely eredendően lakatosipari termékek gyártására alakult, mára a cégcsoport szinten 150 fő foglalkoztatásával, 25.000 m2-es telephelyen, 2600 m2-es üzemcsarnokban termel. A kft. 2007-ben vette fel palettájára a mobilház gyártást, ami mára már a cégcsoport egyik meghatározó tevékenysége. 2009 óta, már a második generációs, szendvicspanel szerkezetes mobilházak gyártása történik. A cégcsoport bevétele az elmúlt három évben (2007, 2008, 2009) meghaladta az évi 2 milliárd forintot. A cég 2002 óta ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert használva gyártja termékeit.

Eurobox Hungary Kft.

Eurobox Hungary Kft.

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon online ajánlatkérés lehetséges amire rövid időn belül elkészítik a személyre szabott árajánlatokat, valamint a több típusú konténerek széles választéka között válogathatnak az oldalra látogatók. Nem csak szállításra alkalmas konténereket gyártanak, oldalon több fajta mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Fénymánia Kft.

Fénymánia Kft.

Immáron az újkorban a Fénymánia Lámpaüzlet arra vállalkozott, hogy bemutassa, és szakszerű segítséget nyújtson abban, hogy milyen eszközökkel lehet otthonunkat praktikusan, szépen, ízlésesen megvilágítani, megteremteni az 'otthon melegét'. Az oldalon kereshetsz tetszőleges kereső szavakkal.

Hirdetés
Fo-Pu-Mix Kft.

Fo-Pu-Mix Kft.

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, Fo-Pu-Mix Kft. Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, Falco Rt Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását Nice, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Fors Haus Készházgyártó Kft.

Fors Haus Készházgyártó Kft.

A Fors Haus Készházgyártó Kft egy több évtizedes tapasztalat alapján olyan épitőprogramot alakított ki, amely magában foglalja a modern technológia igényét, az elengedhetetlen környezetbarát anyagok beépítését, energiatakarékos, alacsony energiaigényű szerkezetek kialakítását, valamint az igényeknek megfelelő ár-minőség kapcsolat kialakítását.

Fórum - Ki szeretne egy szépen berendezett mobilházban lakni?

Fórum - Ki szeretne egy szépen berendezett mobilházban lakni?

A Hoxa a jelenlegi formájában 2005. októberében alakult. Két fő témaköre, az egészséges életmód/diéták, és a gyermekvállalás/nevelés mellett érinti a párkapcsolatok, a lelki egészség, a különböző hobbik tematikáit is.

Grand

Grand

Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló - a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben. Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérő szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk, Iso minőségirányítási rendszerünk 2002 óta működik.

Hargita Bútorház

Hargita Bútorház

A fenyő termékek kiváló minőségű borovi fenyőből készülnek hazai üzemekben! Amennyiben Ön ezen termékek vásárlása mellett dönt, azzal a hazai piacot támogatja! A megrendelt bútorokat az üzlet 25 km-es körzetében díjtalanul házhozszállítjuk, a szállítás viszont az ország egész területére megoldható!

Ház-Mix

Ház-Mix

Ezúton is köszönjük érdeklődését cégünk és termékeink iránt. Több, mint 20 éve vagyunk a bútorkészítés, bútoralapanyag- és szerelvény forgalmazás elkötelezettjei. 1999 óta saját családi vállalkozásként végezzük munkánkat. Munkatársaink széleskörű ismereteiket igyekeznek szakmai továbbképzéssel, valamint hazai és nemzetközi bútoripari kiállításokon szerzett tapasztalatokkal bővíteni, ezáltal Önt a legmodernebb, legkorszerűbb termékekkel tudjuk kiszolgálni.

Így juthatsz a legolcsóbban lakáshoz

Így juthatsz a legolcsóbban lakáshoz

Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében.

Immoverzum Bt.

Immoverzum Bt.

A portál célja, hogy minden ingatlan kategóriában országosan minél nagyobb adatbázis tartalomból tudjanak keresni a látogatók az aktuális eladó-kiadó ingatlan ajánlatok között. Felhasználóinknak széles hirdetési lehetőséget kínálunk a hirdetések elhelyezésére és az egyedi reklámok megjelenítésére egyaránt. Szeretnénk, ha hirdetőink, mind a Magánszemélyek, mind a Közvetítőirodák és az Ingatlanfejlesztők könnyebben megtalálnák a portál segítségével a potenciális ingatlankeresőket.

Tuti menü