Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ingatlanportál - Lani [3. oldal]
részletek »

Mobilház képes leírás: Ingatlanportál - Lani [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Ingatlanportál Kft.

Ingatlanportál Kft.

Irodánk több mint 15 éves tapasztalaton alapuló biztos szakmai háttérrel, valamint helyismerettel, helyszeretettel, precíz ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Európai normák szerinti eljárási, technológiai, szolgáltatási színvonalat nyújtva a legteljesebb körben keres, és kínál ingatlanokat. Tekintse meg honlapunkat a címen, ahol teljes kínálatunkból válogathat.

Jazini Bt - Mobilgarázsok gyártása

Jazini Bt - Mobilgarázsok gyártása

Cégünk egyedi megrendelésre gyárt Mobilgarázsokat 5x3 m méretben 149000 Ft-tól. El?re gyártott garázsok is kaphatóak. Festett lemezb?l készült küls? burkolat, zárt szelvény alapkeret. Egyedi igényeknek megfelel?en kerti és szerszámtároló készítése is megoldható. Vállaljuk bármilyen vasvázas kis tároló, garázs, szerszámos, raktár kivitelezését is! A garázsokat összeállítás és megtekintés után, könnyen szétszedhető szerkezetének köszönhetően, kérésre külön díjért ki is szállítjuk az Ön címére. További részletekről kérem érdeklődjön!

Jó megoldás lehet a mobilház annak aki elveszíti az otthonát

Jó megoldás lehet a mobilház annak aki elveszíti az otthonát

Napjainkban sajnálatos módon rengeteg család veszíti el otthonát a bedőlt hitelek miatt. Jó megoldás lehet számukra egy, a Készházportál által kínált mobilház, mivel egy családiháznál lényegesen olcsóbb megoldást tartogat a kiemelten magas hőszigetelés biztosítása mellett. Sok fajta mobilház létezik a piacon.

Jövő-Háza Bt.

Jövő-Háza Bt.

A könnyűszerkezetes házak napjainkban egyre elterjedtebbek hazánkban is. Kiváló hőszigetelési tulajdonságai miatt a fűtési költség lényegesen alacsonyabb, mint egy téglából készült családiház esetében, és azonos bruttó terület mellett még a hasznos lakótér is nagyobb, tehát egy jó minőségű, minősített könnyűszerkezetes ház jó választás!

Karavándor Kft.

Karavándor Kft.

Cégünk alapítói 1985 óta foglalkoznak lakókocsival kapcsolatos témakörrel, 1992-től pedig a Dethleffs hivatalos magyarországi képviseletét működtetik. A Karavándor Kft. Dethleffs lakóautókat és lakókocsikat forgalmaz, elvégzi a garanciális és garanciaidőn túli karbantartásokat, javításokat valamint teljeskörű alkatrészellátást biztosít.

Karavánvilág

Karavánvilág

Kötöttségek nélküli utazás? Igen! Bérelj lakóautót és vidd el a családod vagy a barátaidat egy közös nyaralásra! Nem kell költened szállásra és Ti dönthetitek el, hogy hol és mennyi időt szeretnétek eltölteni! Nincsenek kompromisszumok, kötöttségek, csak Ti és a négykerekű mobil otthon. Lakókocsiaink kiváló felszereltsége biztosítja a kényelmet és a biztos kikapcsolódást az utazni vágyóknak, modern és praktikus belterét pedig egyenesen imádni fogjátok! Luxus kategóriájú autóinkat elérhető áron bérelhetitek, folyamatos kedvezményeket kínálunk, melyekről weboldalunkon tájékozódhatsz! Keress minket bátran!

Kész-Ház Bau Kft.

Kész-Ház Bau Kft.

A Kész-Ház Bau Kft. munkatársai Miskolcon a Zsigmondy u. 2. B. szárnyban lévő irodahelyiségeiben állnak az Érdeklődő/Építtető rendelkezésre. A Kész-Ház Bau Építőipari, épületkarbantartó , kereskedelmi és szolgáltató Kft 2005 március 13.-án nyert cégbírósági bejegyzést ( Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Bíróság 05-09-012084 ) Kőrösi Róbert Ügyvezető : korábban a Carpent -R BT tagjaként 3 évig egyező tevékenységet látott el.

Kisfácán Kft - Infrafűtés, infrapanelek

Kisfácán Kft - Infrafűtés, infrapanelek

Cégünk infrapanelek forgalmazásával, tervezésével és szakszerű telepítésével áll ügyfelei szolgálatára. Az infrafűtés korunk egyik legmodernebb elektromos fűtési módszerének számít. Az infrafűtés előnyei: Kevesebb energiaigény. Rendkívül gyors felfűtési idő. Helyiségenként szabályozható fűtés. Minimális karbantartási költség. Hagyományos fűtésnél (gáz/víz) jóval alacsonyabb beruházási költség. Gyors rendszerkiépítés. Alig látható a teret teljesen kihasználhatja. Hosszú élettartam. Egészséges, biológiailag optimális meleget termel. Az infrafűtés eszköze az infrapanel. Az infrapanelek az elektromos energiát alakítják át hővé. G-OLD Infrapanel

Konténer

Konténer

Konténer értékesítés,konténer bérbeadás és bérlés. Hőszigetelt raktárkonténerek gyártása, használt- és új hűtőkonténer forgalmazása. Konténer szállítás és telepítés az ország minden pontjára. Konténer bérbeadás és kölcsönzés nagy mennyiségben is.

Hirdetés
Konténercentrum

Konténercentrum

A cég jogelődje a Középületépítő Vállalat volt, amely már az 1970-es évek második felében kiépítette konténerparkját és üzembe helyezte a cég komplex egységrakományos tárolási, komissiózási, szállítási és elosztó rendszerét, valamint a cég szociális ellátási rendszerét konténerekbe tette át. Ezeket a tapasztalatokat hoztuk magunkkal a cégtől és önállóan létrehoztuk a Kont-Centrum Kft-t.

Konténerkirály

Konténerkirály

Könnyűszerkezetes irodakonténerek valamint egyedi kialakítású stílusos konténerek forgalmazásával gyártásával foglalkozunk. Az anyacégünk észak Olaszországban (IT Parma) helyezkedik el és mind közel 3500db konténert értékesít Európa számos országában. Az Irodakonténer Kft. Magyarországon valamint Romániába, Szlovákiába, Ausztriába szállít. Konténereinket mindig az ügyféllel egyeztetve és az igényei szerint szereljük össze. Az egyszerű kialakítástól egészen a luxusig.

Kontex Kft.

Kontex Kft.

Rövid határidővel vállaljuk platós, zárt dobozos, hőszigetelt és billenő felépítmények, könnyű- és nehéz pótkocsik, légterelők, tetőhálókabinok és fülkemagasítások kivitelezését. A ház mindennel rendelkezik, ami biztosítja a pihenés, nyaralás, üdülés kényelmét, de szolgálhat akár önálló összkomfortos lakásként, lehet hétvégi ház, zártkerti hobbiház, nyári lak, halásztanya, vadásztanya... Lehet sport célú mobil öltöző-vizesblokkal építve, vagy 12 fős (3x4 fő) hálóhely fűrdőblokkal, sportorvosi ellátó-rendelő vagy akár orvosi rendelő is. Lehetséges kereskedelmi célú használata is

Lak-Tex Kft.

Lak-Tex Kft.

Cégünk 6 éve foglalkozik szőnyeg kereskedelemmel. Kizárólag a török piacról vásárolunk kiváló minőségű modern és klasszikus szőnyegeket. Széles termék kínálattal igyekszünk kielégíteni a magyar szőnyegpiac változó igényeit és ízlésvilágát. Éljen a lehetőséggel, hívjon még ma!

LakóAutóCentrum

LakóAutóCentrum

Cégünk 2004. évtől, immáron 8. éve foglalkozik lakóautók értékesítésével, bérbeadásával, javításával. Az elmúlt időszakban jelentős tapasztalatra tettünk szert a lakóautózás terén, folyamatosan követve más lakóautók márkák fejlődését is.

Lakókocsipark

Lakókocsipark

Új és használt alkatrészek széles választéka Elősátrak, előtetők, kiegészítő sátrak, kempingbútorok Lakókocsik, lakóautók kozmetikája, felújítása Törött, kopott ablakok javítása, cseréje Klíma, melegvízrendszer, moover szerelése

Lani Építő Kft.

Lani Építő Kft.

Garázsok, mobilgarázsok, könnyűszerkezetes garázsok, raktárak, csarnokok gyártásával, szerelésével Cégünk 1994 óta foglalkozik. Garázsok, mobilgarázsok, könnyűszerkezetes épületek könnyen, gyorsan szerelhetőek, szállíthatóak. A garázsok olcsó, gyors, egyszerű telepíthetőségük, esztétikus megjelenésük és gazdaságosságuk miatt rendkívül népszerűek már hazánkban is. A könnyűszerkezetes épületek készülhetnek trapézlemez vagy hőszigetelt szendvicspanel borítással, fém- és műanyag nyílászárókkal egyaránt, többféle színben és méretben.

Lani Kft.

Lani Kft.

Mobilházak, mobilgarázsok, könnyű szerkezetes épületek gyártása, forgalmazása. A Lani építő Kft. közvetlenül a gyártója ezeknek a könnyűszerkezetes épületeknek így a vásárlóknak a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. A könnyűszerkezetes épületek kiválóan alkalmasak hétvégi vagy nyaraló háznak, tárolónak, de akár ipari méretű kivitelezést is vállalkunk, csarnokgyártást is például. A mobilházaink ellenállóak és minden időjárási körülménynek kitehetőek. A gépjárművünk így a legnagyobb téli hidegben is biztonságban lehet. Az épületek nyílászárói készülhetnek műanyagból vagy fából is. Akár fűthető kivitelben is készülhet. A teljes berendezés megvalósításai is megoldható, betörésbiztos kivitelben is kapható.

Tuti menü