Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lineatika - Plamex [4. oldal]
részletek »

Mobilház képes leírás: Lineatika - Plamex [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Lineatika

Lineatika

60 éve, a szicíliai Cataniában elindult egy hagyomány: Pippo Tudisco ekkor kezdett el antik bútorok restaurálásával foglalkozni. Itália gazdag hagyományai, a számtalan, eredeti állapotában megőrzött, és féltve gondozott kastély a legkitűnőbb terepet kínálja a restaurátor számára. Így szerezhette meg ő, majd később családja újabb generációja a tudást, művészi igényességet, és az antik bútorok piacának beható ismeretét, mely a Tudisco családot a klasszikus bútorok szakavatott beszerzőjévé és felújítójává tette.

MagyarMobilház

MagyarMobilház

A mobilház a világ szinte minden országában elterjedt, megkedvelt építmény. Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem kell hozzá építési engedély. Cégünk kezdte el a magyar mobilházak sorozatgyártását. Három és négy évszakban használható, különböző típusokat, alapméreteket gyártunk. A belső kialakítást egyedi igények és elképzelések alapján is legyártjuk. Mobilházak hasznosításának széles a palettája: lehet lakás, nyaraló, vadászház, hobbi ház, iroda, mobil bank, orvosi rendelő, labor, munkásszálló, büfé, vendéglátó helyiség stb.

Max111 Kft.

Max111 Kft.

A Max 111 Kft. könnyűszerkezetes mobil épületek gyors, kulcsrakész kivitelezésével foglalkozik. Vállaljuk mobil garázsok, konténer épületek és csarnokok felépítését tervezéssel, szállítással, rögzítéssel és összeszereléssel.

Mobil-Homes Kft.

Mobil-Homes Kft.

Mobilház vásárlása előtt első és legfontosabb a mobilházak telepítéshez szükséges, területileg illetékes építésügyi hatóság engedélyének beszerzése, mivel a mobilházak telepítése engedély köteles. A Mobil-Homes Kft. vállalja a mobilházak telepítéséhez szükséges engedélyek beszerzését hatósági szakmérnök segítségével.

Mobilbox

Mobilbox

A Mobilbox Kft. Isi szabvány szerinti valamint egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. Társaságunk 1997 óta áll Tisztelt Megbízói rendelkezésére több ezer darabos konténerflottával és országos telephelyhálózattal. A folyamatosan bővülő és cserélődő konténerparkunkból megrendelőink az igényeiknek legjobban megfelelő egységet tudják kiválasztani, legyen az akár egy egyszerű raktárkonténer vagy egy komplett légkondicionált emeletes irodaépület. A konténerek forgalmazása mellett vállaljuk azok szállítását, telepítését és karbantartását.

Mobilház

Mobilház

Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. A web kettő pre-bétája, amit 1997 óta töltenek meg tartalommal a fórumlakók. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, lehet társakra találhatsz.

Mobilház árak Magyarországon

Mobilház árak Magyarországon

Mennyibe kerül egy mobilház? A hazai piacon körülnézve 1,5 millió forinttól már kaphatók használt mobilházak. Az új mobilházak árai 4-6 MFt között mozognak, viszont ezek is teljesen felszereltek (bútorok, háztartási eszközök, hűtő, tűzhely stb...) igény szerint akár masszázszuhannyal is kérhetők.

Mobilház Extra

Mobilház Extra

Kitekintésként körül néztünk az európai gyártók és forgalmazók kínálatában. Összehasonlítottuk, hogy mit, milyen kivitelben és mennyiért árulnak. Minden mobilházban volt valami ami tetszett, de valahogy egyik sem nyújtotta azt az igazi 'ház' benyomását, amit elvártunk. A fém szendvicspaneles megoldásnál nem győzött meg, hogy kívül-belül csak fém falakat látok. A fa építésűeknél nem volt meggyőző a hangszigetelés és a tartósság. Ezért arra gondoltuk, építünk egy lakható, élhető, komfortos, lakályos, barátságos, ha kell mobil, csatornázható, hűthető, fűthető házat, mely az otthon varázsával bír. Ez egy merőben új kivitelezési forma, ami egyaránt tartalmaz klasszikus elemeket, alvázon van, gurítható, de a doboz érzete helyett egy lakás, egy garzon, egy kisebb ház, egy barátságos miliő érzetét kelti. A részletek kialakításánál az emberbarát környezet és a komfortosság dominált.

Mobilház-Vitexi Kft

Mobilház-Vitexi Kft

A mobilház a világ szinte minden országában elterjedt. Elöször Amerikában és Európa mediterrán területein kezdték alkalmazni a mobilházakat. A kilencvenes évek elején Nyugat-Európában is közkedvelt nyaraló típus lett. Ez a készház típus Magyarországon az elmúlt négy évben kezdett teret hódítani. Magas müszaki színvonalának és az alkalmazott anyagok minöségének köszönhetöen a mobilházak kedvelt hétvégi házzá váltak. A Sun Roller és az Adria általgyártott mobilházak minden olyan követelménynek megfelelnek, amelyet a tulajdonosok elvárnak egy hétvégi nyaralótól.

Hirdetés
Mobilházak

Mobilházak

A ház mindennel rendelkezik, ami biztosítja a pihenés, nyaralás, üdülés kényelmét, de szolgálhat akár önálló összkomfortos lakásként, lehet hétvégi ház, zártkerti hobby ház, nyári lak, halásztanya, vadásztanya stb... Lehetséges kereskedelmi célú használata is pl.: kemping, iroda, tárgyaló, oktatóterem, stb., vagy közhasznú pl.: szükséglakás, erdei iskola, vendégház vagy akár orvosi rendelő is.

Mobilházak- a guruló faház

Mobilházak- a guruló faház

Egy korábbi cikk - Ön tudna élni egy lakókocsiban? - kapcsán többek között arról folyt a vita, hogy szabad-e, lehet-e ilyen házakat nálunk is építeni, használni és felállítani? Nos nem a vitát szeretném újra elővenni, hanem bemutatni pár megoldást, amik igazán figyelemreméltóak

MobilOtthon

MobilOtthon

A mobilotthonaink tervezőit a kreatívság és az új trendek iránti nyitottság jellemzi. Építészeink előtérbe helyezik mobilotthonainknál a környezettudatos technológiák mellet, az energiatakarékosságot is. A mobilházak esztétikailag és műszakilag igényes, átgondolt és magas szintű építészeti koncepcióval készülnek. Cégünk az Émi engedély betartását figyelembe véve gyártja a mobilotthonokat. A gyártás során alkalmazott technológia, és a felhasznált anyagok minősége megegyezik az építőiparban használatos, szabvány szerinti építőanyagokkal. A mobilház szerkezete hasonló a könnyűszerkezetes házak szerkezetéhez, de itt nem készül alapozás.

Németh Mobilgarázsok

Németh Mobilgarázsok

Valamikor az 1950-es évek végén, Nyugat-Európában az építőipari vállalkozások komoly lehetőséget láttak a családi házépítés területén a szerelt szárazépítési technológiákban. Esztétikus megjelenése, gyors felállíthatósága és gazdaságossága miatt népszerűek a könnyűszerkezetes garázs- illetve melléképület rendszerek. A vázszerkezet napjainkban már acélból épül. A technológia igen egyszerű: a szerkezetet betonalapra vagy járólapra állítják fel, és előnyei megegyeznek a lakóházéval.Gyors, egyszerű és olcsó. Felállítása nem igényel sok kosszal járó munkát. A könnyűszerkezetes garázs előnye, hogy gyors megoldást kínál az addig szabadban tárolt autók biztonságára, valamint megóvja azt az időjárás tényezőitől.

Nincs pénzed új lakásra? Költözz mobilházba

Nincs pénzed új lakásra? Költözz mobilházba

A legtöbb háztartás havonta szembesül azzal, mekkora terhet is jelentenek a lakásfenntartási kiadások, s egyre többen gondolkodnak el azon, nem ártana kisebb lakásba költözni. A 'válságlakások' háza tájára kalauzoljuk el olvasóinkat, s megmutatjuk milyen kompromisszumokra kényszerül az, aki a legapróbb ingatlanokban rendezné be életét.

Otthon Portál Kft.

Otthon Portál Kft.

Cégünk szakértelmét, közreműködését igénybe véve biztonságosan eladhat, kiadhat és vásárolhat ingatlanokat. Több mint hét éve kizárólag Nagykovácsi ingatlanok értékesítésével foglalkozunk, s az aMentor Kft. Tevékenységét a faluban folytató Otthon portál Kft. képviseletében szívesen segítjük az ingatlanközvetítés területén ez ideig szerzett tapasztalatainkkal.

Pannon Készház

Pannon Készház

Pannon Beruházó, Ingatlanforgalmazó Kft. 2001-ben alakult, kizárólag faszerkezetből készülő könnyűszerkezetes készházgyártó cég. A jelenlegi két tulajdonos, már közösen, a .90-es évek közepétől foglakozik a házgyártással, de jelen fuzionálás csak 2001-ben következett be.

Plamex Kft.

Plamex Kft.

Cégünk, a kilencvenes évek eleje óta épít könnyűszerkezetes ház­akat. Még abban az időben kezdtük meg ennek a korszerű technológiának a bevezetését, amikor Magyarországon még szinte ismeretlen volt ez az építési mód. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak és az időközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van.

Tuti menü