Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rent - Zuglói [5. oldal]
részletek »

Mobilház képes leírás: Rent - Zuglói [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Rent Container Kft.

Rent Container Kft.

A Rent a Container City Kft. 2000-ben létrehozott magyar tulajdonú, budapesti székhelyű vállalkozás. Cégünk különböző típusú konténerek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Jelenleg 400-500 darabos konténerkészlettel rendelkezünk. Raktárkészletünkben a bérlő vagy vásárló igényeihez igazodva szinte minden konténertípus megtalálható, új és használt konténerek egyaránt.

Rentabox

Rentabox

Széleskörű piackutatásunk eredményeként arra a következtetésre jutottunk, hogy a konténer kereskedelemben óriási az érdeklődés az olcsó, ám kiváló minőségű, könnyen szállítható, könnyen variálható, és az egyedi/speciális igényeket is kielégítő iroda, és munkakonténerek iránt.

Roko Készházak Kft.

Roko Készházak Kft.

Társaságunk tevékenységének megkezdése óta dinamikusan fejlődik. Számítógépen létrehozott gyártmánytervek alapján készült panelekből, kivitelezési tervdokumentáció alapján összeállított házakat építünk rövid időn belül, emellett vállaljuk az épületgépészeti tervek elkészítését, valamint az engedélyeztetés lebonyolítását illetve a hitelügyintézést. Magyarország egyik legnagyobb gyártójaként kínáljuk nagypaneles technológiával készült termékeinket.

Sico Complex Kft

Sico Complex Kft

Az öt alapméretben kapható raktárkonténer a legkülönfélébb anyagok, és szerszámok tárolására szolgál. Hatalmas előnye a gyors és egyszerű szerelhetőség. A konténerek lapraszerelt állapotban kerülnek értékesítésre, azokat a helyszínen kell összeszerelni. Ennek a terméknek ez a fő előnye, hiszen olyan helyekre is telepíthető, ahová a hagyományos, nehéz kivitelű konténerek nem ( pl. belső udvar, szűk kapu ). A konténer összeszerelése igazán nem okozhat gondot, hiszen rendkívül kis súlyának köszönhetően, például a 3m-es változatot két fő minden nehézség nélkül, 30 perc alatt össze tudja állítani. Áttelepítés esetén sem kell költséges darut igénybe venni, pár csavar oldása és a konténer elemenként szállítható.

Suwenor Kft.

Suwenor Kft.

A Suwenor Kft. tíz évvel ezelőtt, 2000 márciusában alakult és mára a legnagyobb magyarországi lakóautó- értékesítő és kölcsönző céggé vált Magyarországon. Évről évre növekvő autópark és ügyfélkör jellemzi cégünk dinamizmusát és jelenleg, országosan 5 telephelyen (Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Balatonfűzfő) 30 lakóautóval és 2 lakókocsival állunk ügyfeleink rendelkezésére.

System Kft.

System Kft.

Több éves tapasztalatával a Tájfun System Kft. mára kiemelkedő szerepet tölt be a könnyűszerkezetes épületek és mobilgarázs gyártásban, köszönhető ez a profi partnerválasztásnak, ahol az elsődleges szempont mindig a tökéletes és jó minőségű anyagok felhasználása, illetve vevőink igényeinek folyamatos figyelemmel követése és kiszolgálása.

SzaNaKa Kft.

SzaNaKa Kft.

asd asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasda sdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdas dasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasda sdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdas dasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasda sdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd

Szavatol Kft.

Szavatol Kft.

Cégünk 1995 óta foglalkozik használt lakókocsik importjával, exportjával, eladásával, vételével, bérbeadásával. Mára már használt és új lakókocsi alkatrészek, tartozékok árusításával, lakókocsik javításával, vizsgáztatásával, bontásával, szállításával, telepítésével, bértárolásával, stb. - szinte mindennel foglalkozunk, ami lakókocsival kapcsolatos. Forduljon hozzánk bizalommal!

T-Lighting Kft.

T-Lighting Kft.

A Thorn Lighting a világ egyik legnagyobb világítástechnikai cége, a Zumtobel Group tagja, és több mint 83 éves tapasztalatra tekint vissza az egyedi igényekre szabott világítási megoldások tervezésében és kivitelezésében. A T-Lighting, mint a Thorn magyarországi képviselete, elhivatottak vagyunk, hogy segítsünk a megfelelő világítástechnikai megoldások megvalósításában, és az általunk nyújtott kiemelkedő tervezést párosítsuk a magas színvonalú műszaki és minőségi követelményekkel.

Hirdetés
Váradi Caraván

Váradi Caraván

Cégünknek jelentős múltja van a fűtéstechnika és a lakókocsik világában. Az idén 30 éves vállalkozás a '90-es években lett a német Truma cég márkaszervíze. 2001-ben valósult meg a régi álom: elkészült a saját telephelyünk Balatonfűzfőn. Az új szervízcsarnok és üzlethelység lehetővé tette, hogy továbbfejlődjünk és egyre többet, egyre magasabb színvonalon tudjunk kínálni vásárlóinknak, üzletfeleinknek.

Wallace Mobile Homes

Wallace Mobile Homes

A premier kereskedő minőségi új és használt lakóautók, a Dél-Kelet-Írország kínálunk széles választékát teszi, modellek, és a méretek, így kötik találni egy-ízlésének és a költségvetést. Akár akarod, hogy tegye a mobilház a Holiday Park, vagy használhatod az extra szállás, irodák, tárolás, export, vagy amíg építeni egy új házat, adunk minden segítséget választott a mobilház, hogy megfeleljen a követelményeknek. A showground található Duncannon a napfényes Wexford, de mi szállítjuk Írország-szerte, és a távolság nem probléma! Remélem élvezni oldalunkat és győződjön meg róla, hogy nézd meg a különleges ajánlatokat, valamint az egyéb szolgáltatásokat nyújtunk.

Weld Kft.

Weld Kft.

Cégünk a Weld Kft. 1994. április 1-én kezdte meg működését 2 alapító taggal és 10 főállású alkalmazottal az üzem jelenlegi területén álló 630 m2-es műhelycsarnokban. Kft. megalapítása előtt 2 éven keresztül bedolgozóként, azt megelőzően 3 éven keresztül átalány-elszámolásos rendszerben a 10 fő együtt dolgozott. A megrendelések növekvő mennyisége és sokfélesége indokolta az üzem területének növelését, új üzemcsarnok vásárlását és 2300 m2-re történő bővítését. 1995 óta folyamatosan exportálunk németországba és az unió egyes területeire. A szállítást saját tehergépjárműveinkkel végezzük. Főbb tevékenységünk: -fémmegmunkálás, -gépipari szerszámok, -fém alkatrészek, fémszerkezetek gyártása és szerelése.

Wolf-System Építőipari Kft.

Wolf-System Építőipari Kft.

Szívesen támogatjuk cégünkkel kapcsolatos újságírói munkáját! Itt talál jó néhány fotót, szöveget és cégemblémát melyet szabadon le is tud tölteni saját gépére. A letöltésnél kérem kattintson a kiválasztott képre,majd a kép jobb oldalán felül találja a letöltő gombot.

Zseniális utánfutós mobilház - kihajtható 4 szoba, összkomforttal

Zseniális utánfutós mobilház - kihajtható 4 szoba, összkomforttal

A ház olyan, mint egy lakókocsi és egy Star Trek űrhajó fúziója. A megoldás már csukott állapotában is lenyűgöző. A vontatható kapszula leginkább egy formatervezett lószállító utánfutóra emlékeztet. A héjakat lehajtva a vékonyka falak 252 fokos körcikkben, harmonikaszerűen kihajthatók, így percek alatt egy többszobás házat építhetünk magunknak. Van benne fürdő, nappali, háló, konyha és dolgozószoba.

Zuglói Ingatlanok

Zuglói Ingatlanok

Ezen az oldalon szeretném bemutatni az általam forgalmazott, kizárólag zuglói ingatlanokat. Mivel a lakhelyem is Zugló,így nagyon jól ismerem a környéket, és munkaterületemet is ide összpontosítottam. Oldalamon mód van az azonnali és e-mailes üzenetküldésre. Amint tudok,válaszolok,minden megkeresésre.

Tuti menü