Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konténerház képes leírás - Mobilház.tlap.hu
részletek »

Konténerház - Mobilház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Konténerház
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Italia Box Kft.

Italia Box Kft.

A konténerek egyedi igények szerint kerülnek, összeszerelésre gyártásra nagy raktári készletre való betárolás teszi lehetővé, hogy a kívánt konténert akár 2 munkanapon belül átveheti kulcsrakészen. A Konténereket igégy szerint szállítjuk az Ország és az Unio egész területén.Darus gépjárművel szállítunk, hogy önnek ne legyen gondja, hogy hagyan kerül a konténere a kijelölt helyre. Szállításról kérjen ( elérhetőségeink valamelyikén ) ajánlatot.

 Metalucon Kft.

Metalucon Kft.

A Metalucon Kft. évi 355.000 m2 térelhatároló, valamint évi 120.000 m2 épületgyártó kapacitással rendelkezik. Cégünk magas színvonalú termékeivel és szolgáltatásaival folyamatosan meg kíván felelni a megrendelői, tágabb értelemben a piaci környezete növekvő minőségi igényeinek.

Barcsmetál

Barcsmetál

Cégünk a gépészeti tervezés és gyártás mellett, több évtizedes szakmai tapasztalatok alapján gyártja a 20'- as (ISO IC) és ettől eltérő méretű konténereket. A konténerekben lakóhelyiségek, szociális blokkok, konyhák, irodák, műhelyek képezhetők ki, és különféle technológiák- víztisztító, kazán ... helyezhetők el. A TÜV engedéllyel is rendelkező konténerekben veszélyes anyagok tárolhatók.

Eurobox Hungary Kft.

Eurobox Hungary Kft.

A Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek tengeri és raktárkonténerek konténerek forgalmazásával, bérbeadásával. Egyedi konténer gyártással is foglalkoznak, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb méretű, és színű konténert. A container.hu oldalon online ajánlatkérés lehetséges amire rövid időn belül elkészítik a személyre szabott árajánlatokat, valamint a több típusú konténerek széles választéka között válogathatnak az oldalra látogatók. Nem csak szállításra alkalmas konténereket gyártanak, oldalon több fajta mobiliroda és hűtő konténer is megtalálható A container.hu oldal üzemeltetője az Eurobox Hungary Kft., telephelye Budapesten, az Ócsai úton kényelmesen megközelíthető helyen található.

Konténer

Konténer

Konténer értékesítés,konténer bérbeadás és bérlés. Hőszigetelt raktárkonténerek gyártása, használt- és új hűtőkonténer forgalmazása. Konténer szállítás és telepítés az ország minden pontjára. Konténer bérbeadás és kölcsönzés nagy mennyiségben is.

Konténercentrum

Konténercentrum

A cég jogelődje a Középületépítő Vállalat volt, amely már az 1970-es évek második felében kiépítette konténerparkját és üzembe helyezte a cég komplex egységrakományos tárolási, komissiózási, szállítási és elosztó rendszerét, valamint a cég szociális ellátási rendszerét konténerekbe tette át. Ezeket a tapasztalatokat hoztuk magunkkal a cégtől és önállóan létrehoztuk a Kont-Centrum Kft-t.

Mobilbox

Mobilbox

A Mobilbox Kft. Isi szabvány szerinti valamint egyedi igényeknek megfelelő méretezésű új és használt konténerek értékesítésével és kölcsönzésével foglalkozik. Társaságunk 1997 óta áll Tisztelt Megbízói rendelkezésére több ezer darabos konténerflottával és országos telephelyhálózattal. A folyamatosan bővülő és cserélődő konténerparkunkból megrendelőink az igényeiknek legjobban megfelelő egységet tudják kiválasztani, legyen az akár egy egyszerű raktárkonténer vagy egy komplett légkondicionált emeletes irodaépület. A konténerek forgalmazása mellett vállaljuk azok szállítását, telepítését és karbantartását.

Rent Container Kft.

Rent Container Kft.

A Rent a Container City Kft. 2000-ben létrehozott magyar tulajdonú, budapesti székhelyű vállalkozás. Cégünk különböző típusú konténerek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Jelenleg 400-500 darabos konténerkészlettel rendelkezünk. Raktárkészletünkben a bérlő vagy vásárló igényeihez igazodva szinte minden konténertípus megtalálható, új és használt konténerek egyaránt.

Rentabox

Rentabox

Széleskörű piackutatásunk eredményeként arra a következtetésre jutottunk, hogy a konténer kereskedelemben óriási az érdeklődés az olcsó, ám kiváló minőségű, könnyen szállítható, könnyen variálható, és az egyedi/speciális igényeket is kielégítő iroda, és munkakonténerek iránt.

Tuti menü