Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil garázsok képes leírás - Mobilház.tlap.hu
részletek »

Mobil garázsok - Mobilház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Mobil garázsok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bomstal

Bomstal

Évente több tízezer megrendelőt szolgálunk ki nemcsak Lengyelországban, de az Európai Unió más országaiban is. A magas darabszám lehetővé teszi az alapanyagok olcsóbb beszerzését, a gyártás hatékonyságának növelését és ezáltal a legolcsóbban adhassuk Önöknek a mobilgarázs, könnyűszerkezetes garázs, autó garázs termékeinket. A több tucat járművet számláló szállítmányozó részleg szakképzett, megbízható szerelőkkel segíti a mobilgarázsok szervezett célba juttatását.

Civispanel Kft.

Civispanel Kft.

Cégünk 2007. évi megalakulása óta foglakozik I. illetve II. osztályú Szendvicspanelek és Földmunkagépek forgalmazásával. Vállaljuk csarnokvázak és komplett csarnokok kivitelezését is. Telepünkön jelenleg 10.000 m2-en tároljuk szendvicspaneleinket, trapézlemezeinket és földmunkagépeinket, melyet folyamatosan bővítünk, frissítünk. Termékeink, szolgáltatásaink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. Ügyfeleink részére gyors, pontos kiszolgálást biztosítunk.

Fo-Pu-Mix Kft.

Fo-Pu-Mix Kft.

1994-től kaputechnikával foglalkozom, tevékenységem Hörmann garázskapu, ipari és gyorskapuk, beltéri és biztonsági acél ajtók forgalmazása és telepítése, többek között: Opel Di-Fer Érd, Ford Dunaújváros, Fo-Pu-Mix Kft. Szentkirályszabadja, Tungsram Rt Nagykanizsa, Lenti tűzoltóság, Falco Rt Szombathely, Csercsics Faipari Kft. Ipari sorompókat, szárnyas és tolókapu, ipari és garázskapuk automatizálását Nice, Hörmann termékekkel oldjuk meg.

Jazini Bt - Mobilgarázsok gyártása

Jazini Bt - Mobilgarázsok gyártása

Cégünk egyedi megrendelésre gyárt Mobilgarázsokat 5x3 m méretben 149000 Ft-tól. El?re gyártott garázsok is kaphatóak. Festett lemezb?l készült küls? burkolat, zárt szelvény alapkeret. Egyedi igényeknek megfelel?en kerti és szerszámtároló készítése is megoldható. Vállaljuk bármilyen vasvázas kis tároló, garázs, szerszámos, raktár kivitelezését is! A garázsokat összeállítás és megtekintés után, könnyen szétszedhető szerkezetének köszönhetően, kérésre külön díjért ki is szállítjuk az Ön címére. További részletekről kérem érdeklődjön!

Lani Építő Kft.

Lani Építő Kft.

Garázsok, mobilgarázsok, könnyűszerkezetes garázsok, raktárak, csarnokok gyártásával, szerelésével Cégünk 1994 óta foglalkozik. Garázsok, mobilgarázsok, könnyűszerkezetes épületek könnyen, gyorsan szerelhetőek, szállíthatóak. A garázsok olcsó, gyors, egyszerű telepíthetőségük, esztétikus megjelenésük és gazdaságosságuk miatt rendkívül népszerűek már hazánkban is. A könnyűszerkezetes épületek készülhetnek trapézlemez vagy hőszigetelt szendvicspanel borítással, fém- és műanyag nyílászárókkal egyaránt, többféle színben és méretben.

Lani Kft.

Lani Kft.

Mobilházak, mobilgarázsok, könnyű szerkezetes épületek gyártása, forgalmazása. A Lani építő Kft. közvetlenül a gyártója ezeknek a könnyűszerkezetes épületeknek így a vásárlóknak a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. A könnyűszerkezetes épületek kiválóan alkalmasak hétvégi vagy nyaraló háznak, tárolónak, de akár ipari méretű kivitelezést is vállalkunk, csarnokgyártást is például. A mobilházaink ellenállóak és minden időjárási körülménynek kitehetőek. A gépjárművünk így a legnagyobb téli hidegben is biztonságban lehet. Az épületek nyílászárói készülhetnek műanyagból vagy fából is. Akár fűthető kivitelben is készülhet. A teljes berendezés megvalósításai is megoldható, betörésbiztos kivitelben is kapható.

Max111 Kft.

Max111 Kft.

A Max 111 Kft. könnyűszerkezetes mobil épületek gyors, kulcsrakész kivitelezésével foglalkozik. Vállaljuk mobil garázsok, konténer épületek és csarnokok felépítését tervezéssel, szállítással, rögzítéssel és összeszereléssel.

Németh Mobilgarázsok

Németh Mobilgarázsok

Valamikor az 1950-es évek végén, Nyugat-Európában az építőipari vállalkozások komoly lehetőséget láttak a családi házépítés területén a szerelt szárazépítési technológiákban. Esztétikus megjelenése, gyors felállíthatósága és gazdaságossága miatt népszerűek a könnyűszerkezetes garázs- illetve melléképület rendszerek. A vázszerkezet napjainkban már acélból épül. A technológia igen egyszerű: a szerkezetet betonalapra vagy járólapra állítják fel, és előnyei megegyeznek a lakóházéval.Gyors, egyszerű és olcsó. Felállítása nem igényel sok kosszal járó munkát. A könnyűszerkezetes garázs előnye, hogy gyors megoldást kínál az addig szabadban tárolt autók biztonságára, valamint megóvja azt az időjárás tényezőitől.

Sico Complex Kft

Sico Complex Kft

Az öt alapméretben kapható raktárkonténer a legkülönfélébb anyagok, és szerszámok tárolására szolgál. Hatalmas előnye a gyors és egyszerű szerelhetőség. A konténerek lapraszerelt állapotban kerülnek értékesítésre, azokat a helyszínen kell összeszerelni. Ennek a terméknek ez a fő előnye, hiszen olyan helyekre is telepíthető, ahová a hagyományos, nehéz kivitelű konténerek nem ( pl. belső udvar, szűk kapu ). A konténer összeszerelése igazán nem okozhat gondot, hiszen rendkívül kis súlyának köszönhetően, például a 3m-es változatot két fő minden nehézség nélkül, 30 perc alatt össze tudja állítani. Áttelepítés esetén sem kell költséges darut igénybe venni, pár csavar oldása és a konténer elemenként szállítható.

Hirdetés
System Kft.

System Kft.

Több éves tapasztalatával a Tájfun System Kft. mára kiemelkedő szerepet tölt be a könnyűszerkezetes épületek és mobilgarázs gyártásban, köszönhető ez a profi partnerválasztásnak, ahol az elsődleges szempont mindig a tökéletes és jó minőségű anyagok felhasználása, illetve vevőink igényeinek folyamatos figyelemmel követése és kiszolgálása.

Weld Kft.

Weld Kft.

Cégünk a Weld Kft. 1994. április 1-én kezdte meg működését 2 alapító taggal és 10 főállású alkalmazottal az üzem jelenlegi területén álló 630 m2-es műhelycsarnokban. Kft. megalapítása előtt 2 éven keresztül bedolgozóként, azt megelőzően 3 éven keresztül átalány-elszámolásos rendszerben a 10 fő együtt dolgozott. A megrendelések növekvő mennyisége és sokfélesége indokolta az üzem területének növelését, új üzemcsarnok vásárlását és 2300 m2-re történő bővítését. 1995 óta folyamatosan exportálunk németországba és az unió egyes területeire. A szállítást saját tehergépjárműveinkkel végezzük. Főbb tevékenységünk: -fémmegmunkálás, -gépipari szerszámok, -fém alkatrészek, fémszerkezetek gyártása és szerelése.

Tuti menü