Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház berendezés képes leírás - Mobilház.tlap.hu
részletek »

Mobilház berendezés - Mobilház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Mobilház berendezés
Keresés
Találatok száma - 16 db
 Divano Design Kft.

Divano Design Kft.

A Divano Design 2007 óta foglalkozik az ismert olasz bútor márka, a G∓ Group, ülőgarnitúráinak és kanapéinak hazai forgalmazásával. Az olasz gyártó termékei Európa számos országában közkedveltnek számító bútordarabok, hiszen se minőségükre, se az általuk nyújtott kényelemre nem lehet panasz. Ezt bizonyítja a cég mottója is: 'A kényelem, a minőség és az ár egyensúlya'.

Agiron Kft.

Agiron Kft.

Az Agiron Kft. 2003 márciusában alakult két magánszemély részvételével. A Társaság fő tevékenysége a kereskedelem terén fa fűrészárú és egyéb építőipari termék importja volt, a szolgáltatásban pedig fővállalkozásban folytatott iroda, lakás és ház felújítások, átépítések, átalakítások voltak.

All Light Kft.

All Light Kft.

Munkatársaink hosszú évek óta a világítástechnikai piac aktív résztvevői. Az elmúlt években számos magyarországi ingatlanberuházás világításának tervezésében, lámpatestek és világítástechnikai berendezések beszállításában vettünk részt. Széleskörű kereskedelmi és műszaki tevékenységünk elismeréseképpen több, világszerte ismert gyártó szavazott nekünk bizalmat.

B&B

B&B

A B& Architektus Kft 18 éve folyamatosan jelen van a magyar építőipar szolgáltatóinak piacán. 1995-ben kezdte meg tevékenységét, ezalatt sok újdonsággal ismertette meg a magas színvonalú termékek iránt érdeklődő ügyfeleit, partnereit.

Bagdad

Bagdad

Honlapunkon bemutatjuk üzletünket, amely Óbudán, a Bécsi úton található. A keleti szőnyegek iránt érdeklődők kb. 80 nm-es alapterületen gyönyörködhetnek és válogathatnak a legszebb iráni, afgán, pakisztáni és más kézi csomózású szőnyegekben. Célunk, hogy szőnyegeink mindenféle méretben, minőségben és típusban elérhetőek legyenek boltunkban. Az alacsony és közép árfekvésű szőnyegek mellett, a kiemelkedően jó minőségű szőnyegeken keresztül rendkívül nagy választékot kínálunk exkluzív iráni selyemszőnyegekből is.

Be light Kft.

Be light Kft.

Célunk, hogy olyan világítási kultúrát valósítsunk meg, amely elsősorban emberközpontú, ergonomikus és teljes mértékben illeszkedik környezetéhez. Emellett megfelel a felé támasztott igényeknek, különös tekintettel az energiatakarékos megoldásokra.

Beta-floor Kft

Beta-floor Kft

Cégünk minőségi melegburkolati termékekkel,műfű, szőnyegpadló, PVC padló, lamináltpadló és ezek kiegészitőinek kis-és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik 1993-óta. Teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére a kiskereskedelmi üzletünkben: helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás. Melegburkolatok és a beltéri ajtók bemutatásával. Több éves szakmai tapasztalataink eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített termékek maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki mind esztétikai szempontból. Célunk, hogy az általunk beépített melegburkolati rendszerek használatakor megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék, jól döntöttek, amikor minket választottak.

Csaba Szőnyeg Kft.

Csaba Szőnyeg Kft.

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. Az 1983-ban megalapított Grafier Kft. 2004-ben átvette a több, mint 50 éves múltra visszatekintő Csaba Szőnyegszövő Szövetkezetet. Így Magyarország egyik legrégebbi kéziszövő hagyományokkal rendelkező cége él tovább a Csaba Szőnyeg Kft.-ben.

Diego Kft.

Diego Kft.

A Diego kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A Diego mára már több, mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában összesen 125 Diego áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

Hirdetés
Dinizon Bt.

Dinizon Bt.

Cégünk 2001 óta foglalkozik parketta, padlószőnyeg, PVC, parafa és azok kiegészítőinek értékesítésével. Üzletünkben mindenféle parketta megtalálható, legyen akár laminált parketta, szalagparketta, csaphornyos parketta, kétrétegu parketta, egzotikus parketta, stb.

Hargita Bútorház

Hargita Bútorház

A fenyő termékek kiváló minőségű borovi fenyőből készülnek hazai üzemekben! Amennyiben Ön ezen termékek vásárlása mellett dönt, azzal a hazai piacot támogatja! A megrendelt bútorokat az üzlet 25 km-es körzetében díjtalanul házhozszállítjuk, a szállítás viszont az ország egész területére megoldható!

Ház-Mix

Ház-Mix

Ezúton is köszönjük érdeklődését cégünk és termékeink iránt. Több, mint 20 éve vagyunk a bútorkészítés, bútoralapanyag- és szerelvény forgalmazás elkötelezettjei. 1999 óta saját családi vállalkozásként végezzük munkánkat. Munkatársaink széleskörű ismereteiket igyekeznek szakmai továbbképzéssel, valamint hazai és nemzetközi bútoripari kiállításokon szerzett tapasztalatokkal bővíteni, ezáltal Önt a legmodernebb, legkorszerűbb termékekkel tudjuk kiszolgálni.

Kisfácán Kft - Infrafűtés, infrapanelek

Kisfácán Kft - Infrafűtés, infrapanelek

Cégünk infrapanelek forgalmazásával, tervezésével és szakszerű telepítésével áll ügyfelei szolgálatára. Az infrafűtés korunk egyik legmodernebb elektromos fűtési módszerének számít. Az infrafűtés előnyei: Kevesebb energiaigény. Rendkívül gyors felfűtési idő. Helyiségenként szabályozható fűtés. Minimális karbantartási költség. Hagyományos fűtésnél (gáz/víz) jóval alacsonyabb beruházási költség. Gyors rendszerkiépítés. Alig látható a teret teljesen kihasználhatja. Hosszú élettartam. Egészséges, biológiailag optimális meleget termel. Az infrafűtés eszköze az infrapanel. Az infrapanelek az elektromos energiát alakítják át hővé. G-OLD Infrapanel

Lak-Tex Kft.

Lak-Tex Kft.

Cégünk 6 éve foglalkozik szőnyeg kereskedelemmel. Kizárólag a török piacról vásárolunk kiváló minőségű modern és klasszikus szőnyegeket. Széles termék kínálattal igyekszünk kielégíteni a magyar szőnyegpiac változó igényeit és ízlésvilágát. Éljen a lehetőséggel, hívjon még ma!

Lineatika

Lineatika

60 éve, a szicíliai Cataniában elindult egy hagyomány: Pippo Tudisco ekkor kezdett el antik bútorok restaurálásával foglalkozni. Itália gazdag hagyományai, a számtalan, eredeti állapotában megőrzött, és féltve gondozott kastély a legkitűnőbb terepet kínálja a restaurátor számára. Így szerezhette meg ő, majd később családja újabb generációja a tudást, művészi igényességet, és az antik bútorok piacának beható ismeretét, mely a Tudisco családot a klasszikus bútorok szakavatott beszerzőjévé és felújítójává tette.

T-Lighting Kft.

T-Lighting Kft.

A Thorn Lighting a világ egyik legnagyobb világítástechnikai cége, a Zumtobel Group tagja, és több mint 83 éves tapasztalatra tekint vissza az egyedi igényekre szabott világítási megoldások tervezésében és kivitelezésében. A T-Lighting, mint a Thorn magyarországi képviselete, elhivatottak vagyunk, hogy segítsünk a megfelelő világítástechnikai megoldások megvalósításában, és az általunk nyújtott kiemelkedő tervezést párosítsuk a magas színvonalú műszaki és minőségi követelményekkel.

Tuti menü