Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház cikk, fórum képes leírás - Mobilház.tlap.hu
részletek »

Mobilház cikk, fórum - Mobilház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Mobilház cikk, fórum
Keresés
Találatok száma - 9 db
6 millióból családi ház

6 millióból családi ház

A mobilházak Amerikában és Európában már elterjedt lakóépületek, de nálunk még gyerekcipőben jár ez az építkezési forma. Pedig olcsón lehetne így lakáshoz jutni, hiszen 4 millió forintnál kezdődik a hazai építésű, téliesített mobilházak ára. A jogi szabályozás azonban egyelőre hiányos.

Fórum - Ki szeretne egy szépen berendezett mobilházban lakni?

Fórum - Ki szeretne egy szépen berendezett mobilházban lakni?

A Hoxa a jelenlegi formájában 2005. októberében alakult. Két fő témaköre, az egészséges életmód/diéták, és a gyermekvállalás/nevelés mellett érinti a párkapcsolatok, a lelki egészség, a különböző hobbik tematikáit is.

Így juthatsz a legolcsóbban lakáshoz

Így juthatsz a legolcsóbban lakáshoz

Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében.

Jó megoldás lehet a mobilház annak aki elveszíti az otthonát

Jó megoldás lehet a mobilház annak aki elveszíti az otthonát

Napjainkban sajnálatos módon rengeteg család veszíti el otthonát a bedőlt hitelek miatt. Jó megoldás lehet számukra egy, a Készházportál által kínált mobilház, mivel egy családiháznál lényegesen olcsóbb megoldást tartogat a kiemelten magas hőszigetelés biztosítása mellett. Sok fajta mobilház létezik a piacon.

Mobilház

Mobilház

Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. A web kettő pre-bétája, amit 1997 óta töltenek meg tartalommal a fórumlakók. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, lehet társakra találhatsz.

Mobilház árak Magyarországon

Mobilház árak Magyarországon

Mennyibe kerül egy mobilház? A hazai piacon körülnézve 1,5 millió forinttól már kaphatók használt mobilházak. Az új mobilházak árai 4-6 MFt között mozognak, viszont ezek is teljesen felszereltek (bútorok, háztartási eszközök, hűtő, tűzhely stb...) igény szerint akár masszázszuhannyal is kérhetők.

Mobilházak- a guruló faház

Mobilházak- a guruló faház

Egy korábbi cikk - Ön tudna élni egy lakókocsiban? - kapcsán többek között arról folyt a vita, hogy szabad-e, lehet-e ilyen házakat nálunk is építeni, használni és felállítani? Nos nem a vitát szeretném újra elővenni, hanem bemutatni pár megoldást, amik igazán figyelemreméltóak

Nincs pénzed új lakásra? Költözz mobilházba

Nincs pénzed új lakásra? Költözz mobilházba

A legtöbb háztartás havonta szembesül azzal, mekkora terhet is jelentenek a lakásfenntartási kiadások, s egyre többen gondolkodnak el azon, nem ártana kisebb lakásba költözni. A 'válságlakások' háza tájára kalauzoljuk el olvasóinkat, s megmutatjuk milyen kompromisszumokra kényszerül az, aki a legapróbb ingatlanokban rendezné be életét.

Zseniális utánfutós mobilház - kihajtható 4 szoba, összkomforttal

Zseniális utánfutós mobilház - kihajtható 4 szoba, összkomforttal

A ház olyan, mint egy lakókocsi és egy Star Trek űrhajó fúziója. A megoldás már csukott állapotában is lenyűgöző. A vontatható kapszula leginkább egy formatervezett lószállító utánfutóra emlékeztet. A héjakat lehajtva a vékonyka falak 252 fokos körcikkben, harmonikaszerűen kihajthatók, így percek alatt egy többszobás házat építhetünk magunknak. Van benne fürdő, nappali, háló, konyha és dolgozószoba.

Tuti menü