Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház gyártók képes leírás - Mobilház.tlap.hu
részletek »

Mobilház gyártók - Mobilház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Mobilház gyártók
Keresés
Találatok száma - 4 db
 MobilházPortál

MobilházPortál

A Horizontól kiemelten energiatakarékos építési rendszer. Európai bevezetését Dienstmann Tamásnak köszönhetjük. Dienstmann Tamás alapító tulajdonos 34 évig élt kanadában, ahol először nyomda és reklámiparral foglalkozott. Harminc éven keresztül központi szerepet töltött be életében a sport. Kajakversenyzőként kezdte, majd klub, tartományi és olimpiai edzőként rengeteg tapasztalatot szerzett. Komoly kihívást jelentett az életében az 1976-os Montreáli Olimpia, hiszen itt nem edzőként, hanem sportigazgatóként kellett helytállnia. Az Olimpiai szervezés kapcsán került az építőiparral közelebbi kapcsolatba. A későbbiekben Los Angelesben, Szöulban és Barcelónában szervezési és építési tanácsadóként közreműködött, ezután elindította Kanadában a saját építőipari vállalkozását. A rendszerváltás után rövidesen Magyarországra költözött, és megalapította 1992-ben a Contactrade Kft-t. Megalakulásakor a cég kanadai bitumenes zsindelyek és egyéb építőanyagok Import-exportálása mellett, kis és nagykereskedelemmel foglalkozott, országszerte 120 viszonteladóval ma is működő hálózatán keresztül. A cég eredményes működése lehetővé tette, hogy 1996-ban dél-Pesten egy közel kéthektáros telephelyet vásároljon, amely ma is a cég központi irodája, raktárbázisa és gyártó, szerelő csarnokainak színhelye.

Fénymánia Kft.

Fénymánia Kft.

Immáron az újkorban a Fénymánia Lámpaüzlet arra vállalkozott, hogy bemutassa, és szakszerű segítséget nyújtson abban, hogy milyen eszközökkel lehet otthonunkat praktikusan, szépen, ízlésesen megvilágítani, megteremteni az 'otthon melegét'. Az oldalon kereshetsz tetszőleges kereső szavakkal.

Kontex Kft.

Kontex Kft.

Rövid határidővel vállaljuk platós, zárt dobozos, hőszigetelt és billenő felépítmények, könnyű- és nehéz pótkocsik, légterelők, tetőhálókabinok és fülkemagasítások kivitelezését. A ház mindennel rendelkezik, ami biztosítja a pihenés, nyaralás, üdülés kényelmét, de szolgálhat akár önálló összkomfortos lakásként, lehet hétvégi ház, zártkerti hobbiház, nyári lak, halásztanya, vadásztanya... Lehet sport célú mobil öltöző-vizesblokkal építve, vagy 12 fős (3x4 fő) hálóhely fűrdőblokkal, sportorvosi ellátó-rendelő vagy akár orvosi rendelő is. Lehetséges kereskedelmi célú használata is

MobilOtthon

MobilOtthon

A mobilotthonaink tervezőit a kreatívság és az új trendek iránti nyitottság jellemzi. Építészeink előtérbe helyezik mobilotthonainknál a környezettudatos technológiák mellet, az energiatakarékosságot is. A mobilházak esztétikailag és műszakilag igényes, átgondolt és magas szintű építészeti koncepcióval készülnek. Cégünk az Émi engedély betartását figyelembe véve gyártja a mobilotthonokat. A gyártás során alkalmazott technológia, és a felhasznált anyagok minősége megegyezik az építőiparban használatos, szabvány szerinti építőanyagokkal. A mobilház szerkezete hasonló a könnyűszerkezetes házak szerkezetéhez, de itt nem készül alapozás.

Tuti menü