Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobilház vásárlás képes leírás - Mobilház.tlap.hu
részletek »

Mobilház vásárlás - Mobilház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mobilhaz.tlap.hu » Mobilház vásárlás
Keresés
Találatok száma - 20 db
Alfaház Mobil

Alfaház Mobil

Mobilház gyártás, értékesítés, mobilház eladás, forgalmazás. Szélességük általában nem haladja meg a 3 métert, a közúton való szállíthatósága végett, a hosszúságuk 6-10 méter között változhat. Nagyobb mobilház is kialakítható, két mobilház egymás mellé helyezésével, és belső terük egybenyitásával. A mobilházak alaprajza, új mobilház rendelése esetén tetszőlegesen választható. A mobilházakat teljesen kulcsra kész állapotban, bútorozva szállítjuk. Természetesen lehetőség van bútorozatlan mobilház megrendelésére is. A mobilházak alap felszereltségként tartalmazzák a szabványos közmű csatlakozási lehetőségeket, illetve opcióként fűtés, vagy légkondicionáló rendelhető hozzá. Az általunk gyártott mobilházak belső terének kialakításánál figyelembe vehetők a mozgáskorlátozottak, és kerekes széket használók igényei is. Az épületeket egyedi igények szerint, tetszőleges kialakítással, és méretben is elkészítjük.

Angol Használt Mobilházak

Angol Használt Mobilházak

'Ha minket választasz, megvásárolhatod mobilházad nagyker áron, sok százezer forintos megtakarítással, vagy a meglévő pénzedért újabb, szebb, felszereltebb mobilházat vehetsz... Cégünk 2006-ban kezdte el bevezetni az angol mobilházakat a magyarországi piacra. Több száz családot segítettünk eddig mobilházhoz, melyből jó néhány weboldalunkon a Referenciák menüpont alatt megtekinthető, továbbá Mi rendeztük meg 2009 - 2010 Mobilház Szépségversenyt Magyarországon. Rengeteg referenciaházunk (mindenféle árkategóriájú, felszereltségű) van országszerte, melyeket ügyfeleink - vásárlás előtt - akár személyesen is megtekinthetnek. Lehetőségük van első kézből, hiteles forrásból tudomást szerezni a mobilházas élet előnyeiről, hátrányairól, gyakorlati tapasztalatokról. 2014 év elején úgy döntöttünk, új fejezetet nyitunk, lehetővé tesszük azt a magyarországi emberek számára, hogy pénztárcájukhoz képest, a lehető legjobb minőségű mobilházat vegyék meg. Ennek értelmében kidolgoztunk egy - magyarországi mobilházpiacon teljesen egyedülálló - új értékesítési formát, mely ügyfeleink számára nagyon sok százezer forintos előnnyel jár, figyelembe véve a hazai mobilház kereskedők árait. Hívj minket!'

Domino Mobile House

Domino Mobile House

Filozófiánk szerint a modern építészetnek, az új építészeti megoldásoknak tükröznie kell az elhivatottságot a környezet, a természet megóvása, a fenntartható fejlődés biztosítása iránt. Ez az egyetlen olyan gondolkodásmód, ami valódi választ ad arra a kérdésre, hogy hogyan tudjuk úgy fejleszteni, növelni az ember által épített tereket, hogy közben nem romboljuk környezetünket, sőt kifejezi azt a holisztikus tudatosságot, amelynek szükségszerűen meg kell lennie a XXI. század felelősségteljes építészében. Az építészet jelentősen befolyásolja a mindennapi életet, viszonya interaktív az emberek életmód, és gondolkodásbeli mintáival, azaz egymást alakítják, magába foglalva a hely kulturális dimenzióit. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek olyan irányba befolyásolják a gondolkodást, az új igények kialakulását, ahol a fő érték a természettel való harmónia újraépítése, a 'békés egymásnak'-élés, a fenntartható fejlődés. Emellett természetesen alapvetésnek tartjuk, hogy az épületeink mind esztétikai, mind gazdasági és hosszútávú finanszírozási szempontoknak maximálisan megfeleljenek.

EmotionHome Kft

EmotionHome Kft

Az 1991-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú kft, amely eredendően lakatosipari termékek gyártására alakult, mára a cégcsoport szinten 150 fő foglalkoztatásával, 25.000 m2-es telephelyen, 2600 m2-es üzemcsarnokban termel. A kft. 2007-ben vette fel palettájára a mobilház gyártást, ami mára már a cégcsoport egyik meghatározó tevékenysége. 2009 óta, már a második generációs, szendvicspanel szerkezetes mobilházak gyártása történik. A cégcsoport bevétele az elmúlt három évben (2007, 2008, 2009) meghaladta az évi 2 milliárd forintot. A cég 2002 óta ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert használva gyártja termékeit.

Fors Haus Készházgyártó Kft.

Fors Haus Készházgyártó Kft.

A Fors Haus Készházgyártó Kft egy több évtizedes tapasztalat alapján olyan épitőprogramot alakított ki, amely magában foglalja a modern technológia igényét, az elengedhetetlen környezetbarát anyagok beépítését, energiatakarékos, alacsony energiaigényű szerkezetek kialakítását, valamint az igényeknek megfelelő ár-minőség kapcsolat kialakítását.

Grand

Grand

Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló - a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben. Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérő szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk, Iso minőségirányítási rendszerünk 2002 óta működik.

Jövő-Háza Bt.

Jövő-Háza Bt.

A könnyűszerkezetes házak napjainkban egyre elterjedtebbek hazánkban is. Kiváló hőszigetelési tulajdonságai miatt a fűtési költség lényegesen alacsonyabb, mint egy téglából készült családiház esetében, és azonos bruttó terület mellett még a hasznos lakótér is nagyobb, tehát egy jó minőségű, minősített könnyűszerkezetes ház jó választás!

Kész-Ház Bau Kft.

Kész-Ház Bau Kft.

A Kész-Ház Bau Kft. munkatársai Miskolcon a Zsigmondy u. 2. B. szárnyban lévő irodahelyiségeiben állnak az Érdeklődő/Építtető rendelkezésre. A Kész-Ház Bau Építőipari, épületkarbantartó , kereskedelmi és szolgáltató Kft 2005 március 13.-án nyert cégbírósági bejegyzést ( Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Bíróság 05-09-012084 ) Kőrösi Róbert Ügyvezető : korábban a Carpent -R BT tagjaként 3 évig egyező tevékenységet látott el.

Hirdetés
Konténerkirály

Konténerkirály

Könnyűszerkezetes irodakonténerek valamint egyedi kialakítású stílusos konténerek forgalmazásával gyártásával foglalkozunk. Az anyacégünk észak Olaszországban (IT Parma) helyezkedik el és mind közel 3500db konténert értékesít Európa számos országában. Az Irodakonténer Kft. Magyarországon valamint Romániába, Szlovákiába, Ausztriába szállít. Konténereinket mindig az ügyféllel egyeztetve és az igényei szerint szereljük össze. Az egyszerű kialakítástól egészen a luxusig.

MagyarMobilház

MagyarMobilház

A mobilház a világ szinte minden országában elterjedt, megkedvelt építmény. Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem kell hozzá építési engedély. Cégünk kezdte el a magyar mobilházak sorozatgyártását. Három és négy évszakban használható, különböző típusokat, alapméreteket gyártunk. A belső kialakítást egyedi igények és elképzelések alapján is legyártjuk. Mobilházak hasznosításának széles a palettája: lehet lakás, nyaraló, vadászház, hobbi ház, iroda, mobil bank, orvosi rendelő, labor, munkásszálló, büfé, vendéglátó helyiség stb.

Mobil-Homes Kft.

Mobil-Homes Kft.

Mobilház vásárlása előtt első és legfontosabb a mobilházak telepítéshez szükséges, területileg illetékes építésügyi hatóság engedélyének beszerzése, mivel a mobilházak telepítése engedély köteles. A Mobil-Homes Kft. vállalja a mobilházak telepítéséhez szükséges engedélyek beszerzését hatósági szakmérnök segítségével.

Mobilház Extra

Mobilház Extra

Kitekintésként körül néztünk az európai gyártók és forgalmazók kínálatában. Összehasonlítottuk, hogy mit, milyen kivitelben és mennyiért árulnak. Minden mobilházban volt valami ami tetszett, de valahogy egyik sem nyújtotta azt az igazi 'ház' benyomását, amit elvártunk. A fém szendvicspaneles megoldásnál nem győzött meg, hogy kívül-belül csak fém falakat látok. A fa építésűeknél nem volt meggyőző a hangszigetelés és a tartósság. Ezért arra gondoltuk, építünk egy lakható, élhető, komfortos, lakályos, barátságos, ha kell mobil, csatornázható, hűthető, fűthető házat, mely az otthon varázsával bír. Ez egy merőben új kivitelezési forma, ami egyaránt tartalmaz klasszikus elemeket, alvázon van, gurítható, de a doboz érzete helyett egy lakás, egy garzon, egy kisebb ház, egy barátságos miliő érzetét kelti. A részletek kialakításánál az emberbarát környezet és a komfortosság dominált.

Mobilház-Vitexi Kft

Mobilház-Vitexi Kft

A mobilház a világ szinte minden országában elterjedt. Elöször Amerikában és Európa mediterrán területein kezdték alkalmazni a mobilházakat. A kilencvenes évek elején Nyugat-Európában is közkedvelt nyaraló típus lett. Ez a készház típus Magyarországon az elmúlt négy évben kezdett teret hódítani. Magas müszaki színvonalának és az alkalmazott anyagok minöségének köszönhetöen a mobilházak kedvelt hétvégi házzá váltak. A Sun Roller és az Adria általgyártott mobilházak minden olyan követelménynek megfelelnek, amelyet a tulajdonosok elvárnak egy hétvégi nyaralótól.

Mobilházak

Mobilházak

A ház mindennel rendelkezik, ami biztosítja a pihenés, nyaralás, üdülés kényelmét, de szolgálhat akár önálló összkomfortos lakásként, lehet hétvégi ház, zártkerti hobby ház, nyári lak, halásztanya, vadásztanya stb... Lehetséges kereskedelmi célú használata is pl.: kemping, iroda, tárgyaló, oktatóterem, stb., vagy közhasznú pl.: szükséglakás, erdei iskola, vendégház vagy akár orvosi rendelő is.

Pannon Készház

Pannon Készház

Pannon Beruházó, Ingatlanforgalmazó Kft. 2001-ben alakult, kizárólag faszerkezetből készülő könnyűszerkezetes készházgyártó cég. A jelenlegi két tulajdonos, már közösen, a .90-es évek közepétől foglakozik a házgyártással, de jelen fuzionálás csak 2001-ben következett be.

Plamex Kft.

Plamex Kft.

Cégünk, a kilencvenes évek eleje óta épít könnyűszerkezetes ház­akat. Még abban az időben kezdtük meg ennek a korszerű technológiának a bevezetését, amikor Magyarországon még szinte ismeretlen volt ez az építési mód. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak és az időközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van.

Tuti menü